DOLAR 32,2234 % -0.11
EURO 34,9331 % 0.17
STERLIN 40,5695 % 0.07
FRANG 35,6297 % -0.07
ALTIN 2.444,47 % 0,49
BITCOIN 60.861,25 -3.312

Oya Tekin’den katledilen Feray Balkan için açıklama

Yayınlanma Tarihi : Google News
Oya Tekin’den katledilen Feray Balkan için açıklama

Oya Tekin Katledilen Dr. Balkan İçin Adli Tıp Önünde Açıklama Yaptı.

Adana’da 39 yaşında ki Dr. Feray Balkan’ın cenazesi Adli Tıp’tan alındı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak katledilen Balkan Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir hastanede görev yapmakta iken Adana’da öldürüldü. CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Oya Tekin Adli Tıp önünde yaptığı açıklamada; Kadınlar en güvenli ortamlarda en güvendikleri kişiler tarafından şiddete uğruyor ve katlediliyorlar. Bir kız kardeşimiz daha katledildi. Çok üzgünüz.” dedi.

Ne Olmuştu

Adana’nın merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde saat 18.30 sıralarında meydana gelen olaya göre, Gaziantep’in Nizip ilçesinde acil tıp uzmanı ve başhekim yardımcılığı yapan Feray Balkan, ziyaret için Adana’daki annesinin evine gitti.

Feray Balkan’ın yaklaşık 1 yıl önce boşandığı astsubay Seçkin Ergü, Balkan’ın annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişine gitti. Belindeki tabancayı çıkaran Ergü, eski eşi Balkan’a ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Balkan yere yığılırken, Ergü ise olay yerinden ayrıldı. Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Balkan’ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Şüpheli Ergü ise Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce olay yerinin yakınında, cinayette kullandığı düşünülen tabancayla birlikte yakalandı. (DHA)